E-Commerce

E-commerce; van webshop
tot conversieoptimalisatie

Het internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen relatief lage kosten een wereldwijde markt kunnen betreden, die door het internet bovendien vele malen transparanter is geworden.

Responsive Webshops zorgen voor meer conversies

Volgens de gegevens van Google wordt tegenwoordig meer dan 50% van de online aankopen gedaan via smartphones en tablets. Het is daarom van belang dat jouw webshop ook geschikt is voor mobiel gebruik. Responsive webdesign voor zorgt ervoor dat je webshop reageert op de grootte van het scherm waarop deze getoond wordt. Hiermee voorkom je onnodig conversieverlies en blijft je webshop op elk scherm mooi en vooral gebruiksvriendelijk.

Succesvolle start met Online Verkopen

Bij het bouwen van je webshop beginnen we bij de essentiële basis onderdelen van een goede webshop: het inrichten van productpagina’s met media en omschrijvingen, koppeling met o.a. iDEAL om veilig betalingen te kunnen ontvangen, een duidelijk zichtbaar winkelmandje, intergratie van verschillende betaal- en verzendopties en het instellen van gebruikersaccounts voor klanten. Uiteraard is het mogelijk om extra opties in je webshop te laten bouwen.

Wat kost een webshop laten maken?

Bij The Creative Lab kun je een webshop laten maken die modern en telkens up to date is, met alle functies die je nodig hebt voor succesvolle online verkopen. Professioneel en betaalbaar! Vraag nu geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Wat kost een website laten maken?

Regelmatig krijg ik de vraag wat het maken van een website kost. Logisch. Maar helaas is hier geen eenduidig antwoord op geven. De kosten voor het maken van een website hangen namelijk af van diverse factoren, zoals de grootte van de website, het ontwerp en de functies die deze moet bevatten.

Op de pagina ‘Wat kost een website?’ probeer ik aan de hand van praktijkvoorbeelden een goed beeld te geven van wat de kosten zijn voor een moderne responsive website.

Wat is een Call-to-Action?

Een call-to-action, oftewel CtA, is een oproep tot actie. Een begrip dat gebruikt wordt in de marketing om potentiële kopers na het ontvangen van een reclameboodschap tot een specifieke handeling over te halen.

Voorbeelden van een aantal veel voorkomende call-to-actions op websites zijn: Het doen van een offerte aanvraag, het inschrijven voor een cursus, het downloaden van een brochure, of het plaatsen van een ‘bel mij terug’-verzoek.