Grafisch Ontwerp

Ik bedenk en ontwerp creatieve uitingen waar je als ondernemer mee voor de dag kunt komen. Grafisch ontwerp met een eigen visuele identiteit dat opvalt. Denk hierbij aan het ontwerp van een logo, tot aan een complete huisstijl. Natuurlijk geschikt voor alle media. Zowel digitaal als gedrukt.

Opvallend & Aantrekkelijk
Grafisch Ontwerp voor jouw Onderneming

De visuele identiteit van je bedrijf of merk zorgt voor herkenning en erkenning bij je doelgroep. Het spreekt voor zich dat dit verder gaat dan het ontwerp van een logo alleen. Het is immers de gehele grafische presentatie, online en op papier. Daarom is het grafische ontwerp van jouw huisstijl het vertrekpunt voor een herkenbare vormgeving. Kortom, van alle uitingen van je merk of bedrijf. Nu en in de toekomst.
  • Vlotte levertijden, binnen enkele werkdagen tot express service
  • Creatief huisstijlontwerp, van lettertype tot aan kleurgebruik en grafische elementen
  • Flyers, posters, folders, magazines…
  • Interessant Starterspakket voor (beginnende) ZZP-ers en bedrijven

Jouw logo hoeft niet 'Mooi' te zijn!

Je wilt een  logo laten ontwerpen. Ten eerste dient deze het wezen van jouw onderneming uit te drukken. Én hij moet eenvoudig zijn. Én natuurlijk overal voor gebruikt kunnen worden. Daarmee is ‘mooi’ niet het belangrijkste criterium. Een goed ontworpen logo wérkt namelijk vooral. Ten slotte schept een professioneel logo ontwerp vertrouwen in je bedrijf, producten en diensten. Daarom krijgt jouw logo een goed verhaal mee in een optimale context.

Eigen Huisstijl laten Ontwerpen

In de basis verstaan we onder een huisstijl het grafisch ontwerp van je visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk ook veel breder ingezet worden. Het is namelijk een flexibel geheel van afspraken. Bijvoorbeeld over kleuren, typografie en afbeeldingen. Maar ook over het gebruik van het logo, of delen daarvan. Door middel van deze afspraken wordt er gezorgd voor een duurzame huisstijl dat lang mee kan gaan.

Creatieve reclame, Vormgeving en Drukwerk

Vormgeving zorgt voor een belangrijk deel het gezicht van jouw onderneming. De huisstijl houd ik daarom goed in de gaten met het ontwerp van jouw reclameboodschap om de visuele identiteit te waarborgen. Daarbij neem ik je graag alle zorg uit handen. Van idee, tot ontwerp en drukwerk. Jouw doelgroep en doelstellingen staan altijd centraal bij het ontwerpen van bijvoorbeeld posters, flyers, brochures, gevelreclame, autobelettering of beurspromotie.

Pakkende Teksten nodig?

Naast het ontwerp van alle denkbare (reclame) uitingen verzorg ik ook pakkende, commerciële en zoekmachine-vriendelijke teksten. Bijvoorbeeld voor jouw website of drukwerk. Ik onderhoud daarbij contact met diverse tekstschrijvers.
“De communicatie verliep prima en ik wist precies welke stappen er gezet zouden worden. Voor wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding kan ik zeggen dat je heel veel kwaliteit krijgt voor een schappelijke prijs.”

Jeanette de Bree | Advocatenkantoor de Bree

×

Hallo!

Leuk dat je ons gevonden hebt! Klik op een van onze creatives hieronder om direct een vraag te stellen via WhatsApp, of stuur een mail naar info@thecreativelab.net

× Hoe kunnen wij jou helpen?