Grafisch ontwerp

Eigen logo en huisstijl.

Opvallend & professioneel grafisch Ontwerp voor jouw bedrijf

Wij bedenken en ontwerpen creatieve uitingen waar je als ondernemer mee voor de dag kunt komen. Denk hierbij aan het ontwerp van een logo en flyer tot aan een complete huisstijl en visuele bedrijfsidentiteit. Natuurlijk geschikt voor alle media, zowel digitaal als gedrukt. Kortom, grafisch ontwerp dat opvalt.

De juiste sfeer neerzetten

De visuele identiteit van je bedrijf of merk zorgt voor herkenning en erkenning bij je doelgroep. Het spreekt voor zich dat dit verder gaat dan het ontwerp van een logo alleen. Het is immers de gehele grafische presentatie, online en op papier. Daarom is het grafische ontwerp van jouw huisstijl het vertrekpunt voor een herkenbare vormgeving. Kortom, van alle uitingen van je merk of bedrijf. Nu en in de toekomst.

Je wilt een  logo laten ontwerpen. Ten eerste dient deze het wezen van jouw onderneming uit te drukken. Én hij moet eenvoudig zijn. Én natuurlijk overal voor gebruikt kunnen worden. Daarmee is ‘mooi’ niet het belangrijkste criterium. Een goed ontworpen logo wérkt namelijk vooral. Ten slotte schept een professioneel logo ontwerp vertrouwen in je bedrijf, producten en diensten. Daarom krijgt jouw logo een goed verhaal mee in een optimale context.

In de basis verstaan we onder een huisstijl het grafisch ontwerp van je visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk ook veel breder ingezet worden. Het is namelijk een flexibel geheel van visuele afspraken. Bijvoorbeeld over kleuren, typografie en afbeeldingen. Maar ook over het gebruik van het logo, of delen daarvan. Door middel van een huisstijl handboek wordt er gezorgd voor een duurzame huisstijl dat lang mee kan gaan.

Vormgeving zorgt voor een belangrijk deel het gezicht van jouw onderneming. De huisstijl houden wij daarom goed in de gaten met het ontwerp van jouw reclameboodschap. Dit om de visuele identiteit te waarborgen. Daarbij nemen wij graag alle zorg uit handen. Van idee en ontwerp tot online plaatsing of drukwerk. Jouw doelgroep en doelstellingen staan altijd centraal bij het ontwerpen van bijvoorbeeld posters, flyers, brochures, gevelreclame, autobelettering of beurspromotie.

Naast het ontwerpen van alle denkbare (reclame) uitingen verzorgen wij ook pakkende, commerciële en zoekmachine-vriendelijke teksten. Bijvoorbeeld voor jouw website of drukwerk. Wij onderhouden daarbij contact met diverse freelance copywriters.

Design, daar leven wij voor

Ontwerpen zit in ons bloed en zo zijn wij dus ook super kritisch als het gaat om vormgeving, inrichting, lay-out en dergelijke. Dat vind je terug in als ons werk. Het doel is de juiste sfeer neerzetten om je dienst en product te presenteren of verkopen. Beelden zeggen vaak meer, dus bekijk hier ons werk.

Wil je wat weten over grafisch ontwerp? Vraag het gerust.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.