Grafisch ontwerp

Uniek en onderscheidend
logo- en huisstijlontwerp

De visuele identiteit van je bedrijf of merk zorgt voor herkenning en erkenning bij je doelgroep. Het spreekt voor zich dat dit verder gaat dan het ontwerp van een logo alleen, het is de gehele grafische presentatie, digitaal en gedrukt.

Grafisch ontwerp voor je logo en woordmerk

Een logo moet het wezen van je organisatie uitdrukken én eenvoudig zijn én overal op gebruikt kunnen worden. ‘Mooi’ is hiervoor niet het belangrijkste criterium, een goed logo ontwerp wérkt vooral. Daarom krijgt jouw nieuwe logo een goed verhaal mee en geven we het een optimale context in de vorm van een bruikbare huisstijl.

Huisstijl ontwerp, digitaal en op papier

Het grafische ontwerp van een huisstijl is het vertrekpunt voor een herkenbare vormgeving van alle uitingen van je merk of bedrijf. Zowel digitaal als op papier. Nu en in de toekomst. Daarom is een huisstijl geen keurslijf, maar een flexibel geheel van afspraken over kleuren, typografie, gebruik van het logo, of delen daarvan. Op deze manier zorg je voor een duurzame huisstijl dat lang mee kan gaan.

Wat kost een logo laten ontwerpen?

Bij The Creative Lab kun je een uniek logo laten ontwerpen of huisstijl laten ontwikkelen. Professioneel en betaalbaar! Vraag nu geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Vraag en antwoord

Wat kost een website laten maken?

Regelmatig krijg ik de vraag wat het maken van een website kost. Logisch. Maar helaas is hier geen eenduidig antwoord op geven. De kosten voor het maken van een website hangen namelijk af van diverse factoren, zoals de grootte van de website, het ontwerp en de functies die deze moet bevatten.

Op de pagina ‘Wat kost een website?’ probeer ik aan de hand van praktijkvoorbeelden een goed beeld te geven van wat de kosten zijn voor een moderne responsive website.

Wat is een Call-to-Action?

Een call-to-action, oftewel CtA, is een oproep tot actie. Een begrip dat gebruikt wordt in de marketing om potentiële kopers na het ontvangen van een reclameboodschap tot een specifieke handeling over te halen.

Voorbeelden van een aantal veel voorkomende call-to-actions op websites zijn: Het doen van een offerte aanvraag, het inschrijven voor een cursus, het downloaden van een brochure, of het plaatsen van een ‘bel mij terug’-verzoek.