Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord


Hoe maak je als ondernemer nou een goede keuze uit het woud van webdesigners, webontwikkelaars en websitebouwers? Voor het maken van een goede keuze zijn in onze ogen een aantal zaken van belang. De beste keuze voor een webdesigner is namelijk in elke situatie anders.

Ten eerste is het belangrijk dat de webdesigner of webbureau kan bieden waar jij naar opzoek bent. Zowel op technisch gebiedt maar ook wat betreft aanvullende diensten als zoekmachine-optimalisatie, online adverteren, beeldcreatie en copywriting. Daarnaast is het verstandig om te kijken of de ontwerpstijl van de webdesigner je aanspreekt. Benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Je kunt ervoor kiezen om je eigen website zelf te beheren dankzij het WordPress Content Management System (content-beheersysteem). Afgekort als WordPress CMS.

Met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord heb je 24 uur per dag toegang tot het beveiligde gedeelte van jouw website. Vanuit hier kun je eenvoudig tekstuele aanpassingen doen. Zelf even geen tijd? Natuurlijk is het ook mogelijk om dit door ons te laten doen.

Uit ervaring weten we dat het bouwen van een website vaak toch meer tijd en technische kennis vraagt dan vooraf wordt ingeschat. Ook het schrijven van goede, wervende teksten blijkt lastiger en tijdrovender dan gedacht.

De navigatiestructuur, indeling van het portfolio, online betaalopties en productomschrijvingen die zowel de doelgroep aanspreken als vriendelijk zijn voor zoekmachines. Het zijn allemaal onderdelen waar vooraf goed over nagedacht moet worden. Uiteraard kun je ook hiervoor terecht bij The Creative Lab. Bij ieder project zijn we persoonlijk en nauw betrokken. Van ontwerp tot aan de technische realisatie. Indien nodig in samenwerking met andere freelance designers, ontwikkelaars, copywriters, filmakers en fotografen.

Don’t build it, adapt it! Kort maar krachtig. WordPress is open-source software. Hier kunnen prachtige websites, blogs en apps mee worden gemaakt.

Voor elke WordPress website bedenken en creëeren we een passend en uniek ontwerp. Hierbij besteden we onze tijd en jouw geld liever aan het integreren van een goed ontwerp, dan het onnodig zelf ontwikkelen van functionaliteiten. Deze zijn namelijk veelal aanwezig binnen het WordPress CMS of beschikbaar via de juiste plugins.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Ofwel zoekmachine optimalisatie in gewoon Nederlands.

SEO is een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website of webwinkel in zoekmachines zoals Google. Een juiste SEO strategie is de basis van elke succesvolle website. In het algemeen geldt dat zoekmachine-optimalisatie een viertal analysegebieden beslaat:

  1. Techniek: Alles wat te maken heeft met de broncode van de website. Bijvoorbeeld opmaak, snelheid, schema.org opmaak en caching.
  2. Content: Alle inhoud van de website. Bijvoorbeeld site structuur, navigatie, gebruik van zoekwoorden, pagina titels, afbeeldingen en downloads.
  3. Links: Alle links die wijzen van en naar een website, zowel intern als extern.
  4. Gebruikersinteractie (Google RankBrain): Dit beslaat het zelflerende systeem van Google's  algoritme. Het systeem leert een website indexeren op basis van de keuzes die bezoekers maken.

Een website laten bouwen is veelal maatwerk. Daarom is het goed om eerst je wensen, eisen en doelstellingen te bespreken.

Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een inschatting maken van de nodige werkzaamheden. De kosten voor een eenvoudige website starten bij 490 euro excl. verplichte btw. De kosten voor een webwinkel starten vanaf 1.290 euro excl. verplichte btw. Wil je weten wat jouw nieuwe website of webwinkel gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.