Webdesign en ontwikkeling

Wij ontwerpen en bouwen websites die gebruiksvriendelijk, snel en aantrekkelijk zijn. Krachtig webdesign dat scoort op het internet.

Snel, mooi & GestructureerdWebdesign gericht op Conversie

Vaak is je website het eerste contactpunt met potentiële en nieuwe klanten. Soms zelfs de enige mogelijkheid om ze een eerste kennis te laten maken met jouw diensten en producten. Daarom moet een goed webdesign de sitebezoeker zowel informeren als inspireren. Bijvoorbeeld met relevante teksten, maar ook met aantrekkelijke foto’s en afbeeldingen.

Responsive Website laten maken?

Het internet is overal. Als een groot uitdijend universum waar je als ondernemer grip op wilt hebben. Immers is ruim 92% van de Nederlanders actief op het internet. Dat begint door middel van het goed en professioneel online profileren van jouw onderneming. Een kwalitatief hoogwaardige website is hierbij essentieel. Maar het moet desondanks ook betaalbaar blijven.

1. Webdesign met de Focus op Gebruikservaring

Ten eerste zijn de eindgebruikers altijd het uitgangspunt bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw nieuwe website. Belangrijk is daarom om te begrijpen wie je doelgroep is. Want hoe gebruiken zij het internet? Wat zijn bijvoorbeeld hun gewoonten op Social Media en hoe ziet het online koopgedrag eruit? Kortom, belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het bouwen van een nieuwe website.

2. Webdesign met Duidelijke Call-to-Actions

Alleen het overbrengen van een boodschap is natuurlijk niet alles. Je wilt potentiële klanten immers ook aanzetten tot bepaalde handelingen. Bijvoorbeeld het laten invullen van een contactformulier. Dit doen we onder andere met zogeheten call-to-actions. Vandaar dat we vooraf samen bepalen welke doelen jouw website heeft. Vervolgens koppelen we daar duidelijke acties aan.

3. Hoog in Google met een Snelle Website

Naast all-round creative en webdesigner uit Eindhoven, ben ik ook net zoals jij een ondernemer. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk een goed vindbare website voor je is. Ten slotte wil je bezoekers naar je website of webshop krijgen. Ik maak daarom gebruik van diverse krachtige SEO tools om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines te plaatsen.
  • Websites gebouwd met het krachtige WordPress CMS
  • Gebruiksvriendelijk, snel en aantrekkelijk ontwerp
  • Werkt op alle apparaten dakzij Responsive Webdesign
  • Google vriendelijk zodat je website ook gevonden wordt
×

Hallo!

Leuk dat je ons gevonden hebt! Klik op een van onze creatives hieronder om direct een vraag te stellen via WhatsApp, of stuur een mail naar info@thecreativelab.net

× Hoe kunnen wij jou helpen?