Webdesign

Snel, mooi & Gestructureerd
Webdesign gericht op Conversie

Vaak is je website het eerste contactpunt met potentiële en nieuwe klanten. Soms zelfs de enige mogelijkheid om ze een eerste kennis te laten met jouw diensten en producten. Daarom moet een goed webdesign de sitebezoeker zowel informeren als inspireren, met relevante teksten en afbeeldingen. Maar het overbrengen van een boodschap is natuurlijk niet alles.

Webdesign met de Focus op Gebruikservaring

Je wilt potentiële klanten aanzetten tot een bepaalde handeling middels duidelijke call-to-actions. Om deze reden bepalen we samen welke doelen jouw eigen website heeft en welke call-to-actions daaraan moeten worden toegevoegd.

De eindgebruikers zijn altijd het uitgangspunt bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw nieuwe website. Belangrijk is daarom om te begrijpen wie je klanten zijn. Hoe is het internet gebruik en wat zijn hun gewoonten (Social Media, koopgedrag)? Belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het bouwen van een nieuwe website.

Online met jouw eigen Responsive Website?

Het is internet is overal. Een groot uitdijend universum waar je als ondernemer grip op wilt krijgen. Dat begint met het goed en professioneel online profileren van jouw onderneming. Een kwalitatief hoogwaardige website is hierbij essentieel. Maar daarnaast moet het uiteraard ook betaalbaar blijven.

Als full-service webdesign en online marketing bureau gevestigd in Eindhoven helpt The Creative Lab je graag bij het realiseren van een nieuwe website. Professioneel en betaalbaar! Vraag nu geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Wat kost een website laten maken?

Regelmatig krijg ik de vraag wat het maken van een website kost. Logisch. Maar helaas is hier geen eenduidig antwoord op geven. De kosten voor het maken van een website hangen namelijk af van diverse factoren, zoals de grootte van de website, het ontwerp en de functies die deze moet bevatten.

Op de pagina ‘Wat kost een website?’ probeer ik aan de hand van praktijkvoorbeelden een goed beeld te geven van wat de kosten zijn voor een moderne responsive website.

Wat is een Call-to-Action?

Een call-to-action, oftewel CtA, is een oproep tot actie. Een begrip dat gebruikt wordt in de marketing om potentiële kopers na het ontvangen van een reclameboodschap tot een specifieke handeling over te halen.

Voorbeelden van een aantal veel voorkomende call-to-actions op websites zijn: Het doen van een offerte aanvraag, het inschrijven voor een cursus, het downloaden van een brochure, of het plaatsen van een ‘bel mij terug’-verzoek.