Webdesign

Professionele website.

Snel, strak & responsive webdesign gericht op waardevolle conversies

Dus je wilt een website laten maken. Vaak is je website het eerste contactpunt met potentiële en nieuwe klanten. Soms zelfs de enige mogelijkheid om ze een eerste kennis te laten maken met jouw diensten en producten. Daarom moet een goed webdesign de sitebezoeker zowel informeren als inspireren.

Professionele website laten maken bij een webdesign bureau in Eindhoven

Websites… wij bouwen ze in alle smaken

Dit kan met relevante teksten, maar ook met aantrekkelijke foto’s en afbeeldingen. Wij ontwerpen en bouwen websites die gebruiksvriendelijk, snel en aantrekkelijk zijn. Krachtig webdesign dat scoort op het internet.

Identiteit, herkenbaarheid en merkbeleving zijn van het grootste belang als je wilt scoren op het internet. Het draait om hierbij om de wow-factor. Soms zit ‘m dat in de kleine details, zoals de vorm van een knop of de lettergrootte van een tekst. De stijl moet hoe dan ook passen bij wat je als ondernemer wilt uitstralen. Ben jij een pionier op het gebied van technologie? Dan is een strak design iets voor jou. Heb je een restaurant of café? Dan past een stijl dat gezelligheid uitstraalt wellicht beter.

Standaard werken onze website en webwinkels middels responsive webdesign op alle smartphones, tablets en computers. Ook is adaptive webdesign mogelijk waarbij per device is af te stemmen wat belangrijk is. Dus een call-to-action kan op een computerscherm een mailknop zijn en op een smartphone een belknop.

Alleen het overbrengen van een boodschap is natuurlijk niet alles. Je wilt potentiële klanten immers ook aanzetten tot bepaalde handelingen. Bijvoorbeeld het laten invullen van een contactformulier. Dit doen we onder andere met zogeheten call-to-actions. Vandaar dat we vooraf samen bepalen welke doelen jouw website heeft. Vervolgens koppelen we daar duidelijke acties aan.

Gebruikersgemak en -ervaring zijn punten die bij ons hoog op de lijst staan. Dat geldt voor zowel de site bezoeker als de site beheerder. Toeters en bellen zijn leuk, maar als ze niet bijdragen aan een betere beleving of gemak voor jouw site bezoekers kan je het waarschijnlijk beter laten. Less-is-more is dan ook een regel die we vaak toepassen en dat klinkt eenvoudiger dan het is. De kunst van het weglaten heet nu immers niet voor niks ‘kunst’.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed vindbare website voor je is. Ten slotte wil je bezoekers naar jouw website of webwinkel krijgen. We maken daarom gebruik van diverse krachtige SEO tools om jouw website zo goed mogelijk zichtbaar te maken in zoekmachines zoals Google en Bing.

Onze websites zijn altijd schaalbaar en uit te breiden met nieuwe functies. Of dit nu kleinschalige of complexe maatwerk vraagstukken zijn.

Als er iets is wat wij veel doen dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken, maar daar zijn wij dan ook goed op ingericht. Je bent er van verzekerd dat je geniet van de laatste updates en upgrades. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Responsive website laten maken

Het internet is overal. Als een groot uitdijend universum waar je als ondernemer grip op wilt hebben. Immers is ruim 92% van de Nederlanders actief op het internet. Dat begint door middel van het goed en professioneel online profileren van jouw onderneming. Een kwalitatief hoogwaardige website is hierbij essentieel. Maar het moet desondanks ook betaalbaar blijven. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het laten maken van je eigen website.

Wil je wat weten over onze websites? Vraag het gerust.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.